The Conifers

A bespoke two storey family house based in Maidenhead, Berkshire, built to replace a dilapidated bungalow beyond repair. A free-flowing floor plan between the main family areas, were designed to focus on modern day family life. The introduction of pocket doors and a central crittall screen provides the ability to separate these spaces with minimal effort. Contemporary glazed bay and oriel windows across the ground floor, has enhanced the natural light within the home, a contrast to the dark and rundown bungalow that previously existed. TP Architects carried out services from RIBA Stages 0-7. Each room was carefully and individually designed to suit the requirements of the client. Designed in a contemporary style both externally and internally, The Conifers has become an attractive home filled with light and space, particularly enhance by a dramatic three storey void.